Acsenzo

Personeel & Salaris

Personeel & Salaris

‘Ik wens u veel personeel’, is een Joods gezegde, duidend op de ellende en zorgen die het te werk stellen van veel werknemers met zich mee zou brengen. Indien Acsenzo met u meekijkt, hoeft u niet huiverig te zijn, dat de personeelsadministratie u boven het hoofd groeit. Wij houden u op de hoogte van wijzigende wet- en regelgeving, kennen de CAO’s en zorgen dat uw medewerkers iedere maand op tijd hun loonstrook ontvangen.


Salarisadministratie

Voor de salarisverwerking werken wij volledig online, met de gebruiksvriendelijke HRM-oplossing Loket. Hiermee komen wij direct tegemoet aan de verscherpte privacywetgeving. Bovendien kunnen we met Loket uitstekend met u en uw medewerkers samenwerken, bijvoorbeeld bij de invoer van mutaties, of het aanvragen van verlof. Waar moet u aan denken als u personeel in dienst neemt? Wij nemen u bij de hand en zetten de acties voor u uit. Maandelijks verzorgen wij uw loonheffingsaangifte en pensioenaangifte en leveren wij de input voor uw opgave voor de verzuimverzekering. De koppeling van Loket met diverse boekhoudprogramma’s zorgt ervoor dat in uw administratie altijd de actuele loonkosten zijn opgenomen.


Contracten

Een volledig en juridisch correct contract vormt de aftrap voor een goede werkrelatie met uw medewerker. Wij denken proactief mee in de afspraken die u met uw personeel dient vast te leggen en kunnen adviseren in arbeidsvoorwaarden, beloning en deelname CAO.


Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht geeft uitsluitsel over vraagstukken die optreden bij pensionering, ziekte en ontslag. De adviseurs van Acsenzo ondersteunen graag in het maken van afspraken met uw werknemers, conform de wet- en regelgeving. Bij ziekte volgen we samen met de u stappen van de Wet Verbetering Poortwachter; ons netwerk van advocaten en juristen kunnen u verder ondersteunen in de stappen die u dient te zetten, mocht het toch tot een ontslagprocedure komen.

Mogen wij óók uw bedrijf helpen?

Bent u geïnteresserd in onze diensten of wilt u gewoon eens ter kennismaking een kop koffie drinken? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op en we ontvangen u graag bij ons op kantoor!

Direct contact opnemen