Acsenzo

Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Ongeacht de levensfase van u of uw onderneming ondersteunen wij u graag bij het maken van belangrijke beslissingen. Wij treden hierbij op als uw sparringpartner en denken mee in alle facetten van het ondernemerschap. Als startende of ervaren ondernemer is er altijd behoefde aan deskundig advies. Wij sparren graag met u over de bedrijfsvoering en strategie van uw onderneming in de huidige, veranderende omgeving waarbij beslissingen ten aanzien van het behoud van of behalen van meer rendement centraal staan.

Wij begeleiden en adviseren u graag bij uiteenlopende vraagstukken zoals het aanvragen van een financiering of krediet bij groei van uw onderneming,  bij bedrijfsovername,  bedrijfsopvolging of het beëindigen van uw onderneming. Indien gewenst of noodzakelijk voeren wij deze werkzaamheden uit in samenwerking met notarissen en fiscalisten.


Onze experts

Heeft u een vraag? Stel deze direct aan een van onze experts!

Mogen wij óók uw bedrijf helpen?

Bent u geïnteresserd in onze diensten of wilt u gewoon eens ter kennismaking een kop koffie drinken? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op en we ontvangen u graag bij ons op kantoor!

Direct contact opnemen