Acsenzo

Werken bij

Werken bij Acsenzo

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Vanwege de groei van ons kantoor en de pensionering van collega’s zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Kom jij ons team versterken? Dan ga je deel uitmaken van een warm team van collega’s en bieden wij je volop kans om jezelf verder te ontwikkelen. Ben jij degene die wij zoeken?

Junior Assistent accountant (m/v)

Je bent in de afrondende fase van je HBO-opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy of bent net gestart in de samenstelpraktijk. Je vindt het interessant om alle facetten van het accountancy-vak te leren kennen en daarin samen te werken met de senior assistenten en accountants van ons kantoor.

Je bent handig met MS Office en maakt je de softwaresystemen die we gebruiken snel eigen. Je verwerkt hiermee de financiële administratie van onze relaties, controleert deze en werkt deze uit tot een balans en verlies- en winstrekening. We leiden je verder op in het invullen van de fiscale aangiftes die bij deze werkzaamheden horen.

Je bent zakelijk en beschikt over een proactieve houding in zowel jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Je bewaakt deadlines en bereidt stukken voor ter bespreking door de relatiebeheerder. Je kunt goed het overzicht bewaren en schakelen tussen de diverse werkzaamheden. Je werkt netjes en je bent integer.

We bieden jou een (bij voorkeur) fulltime functie aan op ons kantoor in Hengelo. We zijn een laagdrempelig en vooruitstrevend kantoor met +- 15 medewerkers dat dichtbij onze relaties staat en zodoende krijg je veel inkijk in de diverse aspecten van ons vak in een prettige werkomgeving.

Senior Assistent accountant (m/v)

Als senior assistent accountant binnen Acsenzo krijg je de ruimte om voor een diverse portefeuille van (voornamelijk) MKB-klanten aan de slag te gaan. Naast het verzorgen van de jaarrekening voor deze ondernemingen fungeer je als eerste aanspreekpunt bij vragen omtrent de boekhouding. Je stelt zelfstandig tussentijdse cijfers en prognoses op, vult fiscale aangiften in en denkt mee met de relatiebeheerders over de (on)mogelijkheden bij onze klanten.

Wat kun jij verwachten? Een brede en verantwoordelijke functie met ruimte voor eigen initiatief, klantcontact en inbreng. We bieden je een goed salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring en je maakt deel uit van een team van betrokken, hulpvaardige collega’s. Doorgroei naar de functie van relatiebeheerder behoort zeker tot de mogelijkheden. Standplaats is Hengelo en bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar.

Wat verwachten wij? Jij beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy en hebt reeds enige jaren kennis en ervaring in de samenstelpraktijk. Je bent bekend met onze softwarepakketten Accountview, Twinfield, Exact Online en/of SnelStart. Kennis van Basecone en Nextens is een pré. Je bent pro-actief in het signaleren van kansen zowel intern als extern. Je bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving in ons vakgebied en tenslotte heb je affiniteit met ICT, aangezien onze werkwijze steeds verder wordt geautomatiseerd.

Herken jij jezelf in één van bovengenoemde vacatures? Stuur dan je motivatie en CV naar ruben@acsenzo.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je ook via dit e-mailadres contact opnemen met Ruben Kokhuis.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld / 12-05-2021.

Mogen wij óók uw bedrijf helpen?

Bent u geïnteresserd in onze diensten of wilt u gewoon eens ter kennismaking een kop koffie drinken? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op en we ontvangen u graag bij ons op kantoor!

Direct contact opnemen