Acsenzo

Werken bij

Werken bij Acsenzo

Acsenzo is altijd op zoek naar ambitieuze en talentvolle collega’s.

Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s):

Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Wij zijn dan ook op zoek naar een nieuwe collega! Kom jij ons team versterken? Dan ga je deel uitmaken van een warm team van collega’s en bieden wij je volop kans om jezelf verder te ontwikkelen. Ben jij degene die wij zoeken?

 Assistent accountant met ambitie (m/v) – 32 tot 40 uur

Als assistent accountant binnen Acsenzo krijg je de ruimte om voor een diverse portefeuille van MKB-klanten aan de slag te gaan. Naast het verzorgen van de jaarrekening voor deze ondernemingen fungeer je als eerste aanspreekpunt bij vragen omtrent de boekhouding. Je stelt zelfstandig tussentijdse cijfers en prognoses op, vult fiscale aangiften in en denkt mee met de relatiebeheerders over de (on)mogelijkheden bij onze klanten.

Wat kun jij verwachten? Een brede en verantwoordelijke functie met ruimte voor eigen initiatief, klantcontact en inbreng. We bieden je een goed salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring en je maakt deel uit van een team van betrokken, hulpvaardige collega’s. Doorgroeien naar relatiebeheerder van je eigen portefeuille behoort tot de mogelijkheden. Standplaats is Hengelo en bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar, maar hierover valt te overleggen.

Wat verwachten wij? Jij beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy en hebt reeds enige jaren kennis en ervaring in de samenstelpraktijk. Je bent bekend met onze softwarepakketten Accountview, Twinfield, Exact Online en/of SnelStart. Kennis van Basecone en Nextens is een pré. Je bent pro-actief in het signaleren van kansen zowel intern als extern. Je bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving in ons vakgebied en tenslotte heb je affiniteit met ICT, aangezien onze werkwijze steeds verder wordt geautomatiseerd.

Herken jij jezelf in de bovengenoemde vacature? Stuur dan je motivatie en CV naar arjan@acsenzo.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je ook via dit e-mailadres contact opnemen met Arjan Winkelman.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Junior relatiebeheerder (m/v) – 32 tot 40 uur

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Als junior relatiebeheerder binnen Acsenzo ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille van (voornamelijk) MKB-klanten. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klant bij diverse vraagstukken. Je stelt zelfstandig tussentijdse cijfers en prognoses op, vult fiscale aangiften in en denkt mee met en adviseert onze klanten. Ook ga je zelf jaarrekeningen samenstellen en bespreken met de klant.

Wat kun jij verwachten? Een brede en verantwoordelijke functie met ruimte voor eigen initiatief, veel klantcontact en inbreng. We bieden je een goed salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring en je maakt deel uit van een team van betrokken, hulpvaardige collega’s. Doorgroei naar de functie van senior relatiebeheerder behoort zeker tot de mogelijkheden. Standplaats is Hengelo en bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar.

Wat verwachten wij? Je beschikt over een relevante opleiding en je hebt meerdere jaren ervaring in de accountancy. Je bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving in ons vakgebied en tenslotte heb je affiniteit met ICT, aangezien onze werkwijze steeds verder wordt geautomatiseerd. Je bent bekend met onze softwarepakketten Accountview, Twinfield, Exact Online en/of SnelStart. Je bent pro-actief in het signaleren van kansen en adviesmogelijkheden zowel intern als extern.

Herken jij jezelf in de bovengenoemde vacature? Stuur dan je motivatie en CV naar arjan@acsenzo.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je ook via dit e-mailadres contact opnemen met Arjan Winkelman.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mogen wij óók uw bedrijf helpen?

Bent u geïnteresserd in onze diensten of wilt u gewoon eens ter kennismaking een kop koffie drinken? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op en we ontvangen u graag bij ons op kantoor!

Direct contact opnemen