Acsenzo

Accountancy

Financiële administratie

Als ondernemer richt u zich het liefst op uw core business en is het bijhouden van uw boekhouding niet uw favoriete bezigheid. Toch vormt een geordende financiële administratie de basis waarop u de juiste keuzes voor uw onderneming baseert. Tijdig en efficiënt uw administratie voeren is daarom een van de speerpunten van onze organisatie. Bij Acsenzo heeft u op ieder moment inzicht in uw financiële situatie.

Indien gewenst verzorgen wij de gehele financiële administratie van uw onderneming. Hierbij kunt u denken aan het inboeken van inkoop- en verkoopfacturen, bankafschriften en kasboeken. Maandelijks of ieder kwartaal verzorgen wij voor u de omzetbelastingaangifte. De boekhouding verwerken wij tot periodecijfers of uw jaarrekening, die wij opnemen in uw inkomstenbelastingaangifte. Daarnaast verzorgen wij, indien u personeel in dienst heeft, uw salarisadministratie. De aanlevering van uw gegevens ontvangen wij bij voorkeur digitaal.

Indien u zelf de administratie voert kunnen wij u ondersteunen bij de inrichting zodat aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan. Acsenzo biedt ook de mogelijkheid tot online boekhouden. Middels een directe koppeling met onze software kunnen wij u direct ondersteunen bij vragen.


Financiële rapportages

Banken en hypotheekverstrekkers vragen steeds vaker naar jaarcijfers. Een van de kernactiviteiten van onze organisatie is om deze op te stellen: volgens de accountantsstandaarden, volgens onze eigen kwaliteitsnormen. Uw onderneming is niet altijd verplicht om haar jaarrekening te laten controleren door een accountant. Acsenzo biedt daarom de rapportagevorm die bij uw onderneming past.

Door u  bovendien tussentijds te voorzien van actuele managementinformatie  kunt u tussentijds bedrijfsbeslissingen nemen in plaats van achteraf bij het bespreken van de jaarrekening. Uiteraard kunnen wij u ook ondersteunen bij het opstellen van begrotingen, prognoses en financieringsaanvragen.


 Online boekhouden

Als jong accountantskantoor houden we ervan ICT-oplossingen zoveel mogelijk in te zetten om efficiency voordelen te behalen. Onze software is gericht op online samenwerking en het digitaal aanleveren van uw boekhouding is bij ons een fluitje van een cent. Wij hebben kennis van diverse softwarepakketten voor administratieve verwerking en werken voor het indienen van fiscale aangiften en de salarisverwerking volledig in de cloud.

Mogen wij óók uw bedrijf helpen?

Bent u geïnteresserd in onze diensten of wilt u gewoon eens ter kennismaking een kop koffie drinken? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op en we ontvangen u graag bij ons op kantoor!

Direct contact opnemen