Acsenzo

Advies & ondersteuning

Bedrijfsadvies

Ongeacht de levensfase van u of uw onderneming ondersteunen wij u graag bij het maken van belangrijke beslissingen. Wij treden hierbij op als uw sparringpartner en denken mee in alle facetten van het ondernemerschap. Als startende of ervaren ondernemer is er altijd behoefde aan deskundig advies. Wij sparren graag met u over de bedrijfsvoering en strategie van uw onderneming in de huidige, veranderende omgeving waarbij beslissingen ten aanzien van het behoud van of behalen van meer rendement centraal staan.

Wij begeleiden en adviseren u graag bij uiteenlopende vraagstukken zoals het aanvragen van een financiering of krediet bij groei van uw onderneming,  bij bedrijfsovername,  bedrijfsopvolging of het beëindigen van uw onderneming. Indien gewenst of noodzakelijk voeren wij deze werkzaamheden uit in samenwerking met notarissen en fiscalisten.

Subsidies

Naast reguliere financieringsmogelijkheden, zijn subsidies een mogelijk middel om (ondernemings)activiteiten te financieren. Zowel particulieren als ondernemers kunnen hun voordeel doen met het brede scala aan subsidiemogelijkheden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en/of heeft u hulp nodig bij een subsidieaanvraag, -afwikkeling of –verantwoording, dan kunt u voor advies en ondersteuning bij ons terecht.

Projectmanagement

Heeft u een (incidentele) klus die u graag uitbesteedt, wellicht dat wij u daarbij behulpzaam kunnen zijn. Onze mensen zijn flexibel inzetbaar in allerlei denkbare situaties, zowel vanuit ons kantoor in Hengelo als bij u op locatie. Denkt u hierbij aan het coördineren of ondersteunen van projectteams, het participeren in stuurgroepen en commissies en het daadwerkelijk uitvoeren van bepaalde incidentele werkzaamheden gerelateerd aan onze vakgebieden.

Mogen wij óók uw bedrijf helpen?

Bent u geïnteresserd in onze diensten of wilt u gewoon eens ter kennismaking een kop koffie drinken? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op en we ontvangen u graag bij ons op kantoor!

Direct contact opnemen