Acsenzo

Financiële administratie

Financiële administratie

Als ondernemer richt u zich het liefst op uw core business en is het bijhouden van uw boekhouding niet uw favoriete bezigheid. Toch vormt een geordende financiële administratie de basis waarop u de juiste keuzes voor uw onderneming baseert. Tijdig en efficiënt uw administratie voeren is daarom een van de speerpunten van onze organisatie. Bij Acsenzo heeft u op ieder moment inzicht in uw financiële situatie.

Indien gewenst verzorgen wij de gehele financiële administratie van uw onderneming. Hierbij kunt u denken aan het inboeken van inkoop- en verkoopfacturen, bankafschriften en kasboeken. Maandelijks of ieder kwartaal verzorgen wij voor u de omzetbelastingaangifte. De boekhouding verwerken wij tot periodecijfers of uw jaarrekening, die wij opnemen in uw inkomstenbelastingaangifte. Daarnaast verzorgen wij, indien u personeel in dienst heeft, uw salarisadministratie. De aanlevering van uw gegevens ontvangen wij bij voorkeur digitaal.

Indien u zelf de administratie voert kunnen wij u ondersteunen bij de inrichting zodat aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan. Acsenzo biedt ook de mogelijkheid tot online boekhouden. Middels een directe koppeling met onze software kunnen wij u direct ondersteunen bij vragen.

 


Onze experts

Heeft u een vraag? Stel deze direct aan een van onze experts!

Mogen wij óók uw bedrijf helpen?

Bent u geïnteresserd in onze diensten of wilt u gewoon eens ter kennismaking een kop koffie drinken? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op en we ontvangen u graag bij ons op kantoor!

Direct contact opnemen