Acsenzo

Yakup Kirazli

Maak kennis met Yakup Kirazli

Na het afronden van de Mbo-opleiding Bedrijfsadministratie in 2020, ben ik begonnen aan de vervolgopleiding Accountancy aan hogeschool Saxion te Enschede. Tijdens het studeren merkte ik dat het bevorderlijk is om naast deze studie ook een gerelateerde bijbaan te hebben. Hierdoor kan ik pragmatischer te werk gaan, de opgedane theoretische kennis toepassen in de praktijk en relevante werkervaring opdoen. Na diverse gesprekken kwam Acsenzo op mijn pad. Zij waren enthousiast over mijn ambities en hadden oren naar een samenwerking. Zodoende ben ik per januari 2022 in dienst getreden bij Acsenzo. Naast deze studie en bijbaan besteed ik graag tijd aan andere activiteiten zoals sporten, uitgaan, muziek en reizen.

Mocht je mij beter willen leren kennen dan kun je te alle tijden een bericht sturen zodat we samen een bakje koffie kunnen pakken!

 

Neem contact op

074 291 3676
yakup@acsenzo.nl

Terug naar overzicht

Mogen wij óók uw bedrijf helpen?

Bent u geïnteresserd in onze diensten of wilt u gewoon eens ter kennismaking een kop koffie drinken? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op en we ontvangen u graag bij ons op kantoor!

Direct contact opnemen